31 dec 2019

Huh ?!?

31 December begot.
Alsof het 1 januari was.
De Samson al bijna elke maand over en weer. Planepoulen zullen we het maar noemen. Noodzakelijk kwaad/goed.

Marcel nog steeds onder levenslange behandeling voor zijn oogjes maar het beest ziet terug, ok half maar 't is iets. Wel een pijntje aan zijn staart. Dierenarts Maya denkt dat het wel eens van zijn darmen zou kunnen komen. En oh ja, 6kg weegt ie.
De 2kg700 zoiets van ons Vlekje is in nog redelijke conditie voor haar bijna 20 levensjaren. Helaas ook aan de pillen. Schildklier. Wordt hier plezant.
Zinneke is wat stillekes da laatste dagen.

Ik. Ik slechts 1 x terug. Ah ja, dat ticket voor dEUS was al maanden tevoren aangekocht, dus dat was een mooie reden. Lisboa - den heuvel - Lisboa.
Nog een stuk of wat catsitters over de vloer gehad. Dat wel. Wanneer en hoe lang weet ik al niet meer. Die Litchi was een ramp, de britten niet de meest hygiënische, koppel met kindje geen goed idee geweest, Ina lief voor de katten maar wel aparte geval, van hot naar her met hun hele hebben en houden.

En toen moest ze een weekje alleen blijven, de sitting kwam niet goed uit.
En toen was ze niet thuis na Samsons arriveren.
En toen besloot ie om haar mee te brengen.
Da's geen kado, wel veel kaka maar kom z'is hier en we zijn gerust.
En toen was er nog één: Midas. Hij staat z'n mannetje wel, hij krijgt ook geregeld bezoek en buurman E. gaat ook wel eens kijken als hij daar is.
Da's ook een apart verhaal. Buurman E and family... + cats.

Oostende nog steeds onze thuis en bye bye Berchem binnenkort... ? Ja, 't zal moeten. Er vanaf. Lastige mensen, 'k moet ze niet, vooral als ze het goed proberen te vermommen hoe lastig ze eigenlijk wel zijn. En dan 2 bezen die zich laten inpakken. Pff. Bezen.

Oostende dus. Nog steeds niet beu in zijn of haar hoedanigheid maar koud hé 's winters, dat ligt me minder. Veel minder.
De stad, de zee, gisteren nog een duinenwandeling richting Nieuwpoort, natuurgebied waar vroeger Camping Cosmos stond. Fijn. Maar koud hé.

Dit jaar regelmatig gepintelierd, allez van het speciaalbier gaan genieten, Gouden Carolus ontdekt, het bier uit Samsons heimat en hij kende het niet eens. Lekkertjes.

En de Jules. De Jules spookt nog wat; we bidden (not really) dat alles goed komt.
Ook hier hangt er wat boven ons hoofd. Ben al blijer geweest.